153781049_910261289777399_1123891500775964281_n
Kære Vinvenner!

Et nyt år betyder nye årgange. Derfor vil der i løbet af foråret komme nye årgange på lager af de fleste af vinene i vores sortiment - og vi glæder os til til at dele dem med jer.

Vi har allerede prøvesmagt de fleste nye vine i sortimentet og vi kan ikke få armene ned. Kvaliteten er fortsat høj på både duft, smag og kompleksitet- og så er prisen selvfølgeligt stadig tysk.

Flere af de nye årgange fra Weingut Bernhard har opnået Ecovin status, hvilket betyder, at vinene nu er certificeret økologisk og vegansk.

Du kan følge med i de nye tilføjelser til sortimentet på både Instagram, Facebook og på vores hjemmeside i de kommende uger.

Endnu en gang Stjerner til Weingut Bernhard!

Igen er vores vine fra Weingut Bernhard blevet anmeldt - denne gang i magasinet Gastro. Vi takker for de fine ord. Du kan læse hele anmeldelsen i Gastro februar nr. 170.


Webshop_Bernhard_2019 Riesling Trocken


Riesling Trocken 2019


"I munden virker vinen fuldmoden og alligevel frisk og let, hvilket igen skyldes den delikate mineralitet, som trækker masser af mundvand; en charmerende og karakterfuld hvidvin, som vil egne sig strålende til østers, ceviche og salater."

Webshop_Bernhard_2018 Spätburgunder


Spätburgunder Trocken 2018


"En let, læskende og indbydende rødvin, der fungerer strålende til stegt laks, kylling med sprødt skind og bagte rodfrugter og kål."

Se hele vores udvalg af vine på www.hojsteenvin.dk

Med venlig hilsen,
Højsteen Vin
Dea, Oscar, Mai og Claus

website instagram facebook