2015 Riesling Sonnenberg, VDP. Grosses Gewächs, Weingut Siegrist, Pflaz

Grosse Lage marken Sonnenberg, ligger i læ af Pfalz skoven, som beskytter mod regn og kulde. Marken har en hældning på 30% og vender mod syd. Dette øger intensiteten af solens stråler. Høsten foregår ved selektiv håndplukning i slutningen af høsten. Den legendariske årgang 2015 byder på en overbevisende demonstration af både jordbund og grand cru karakter. Man finder den karakteristiske petroleum i duften. Smagen er utrolig kompleks og elegant mineralsk. Passer utrolig godt til krydrede retter med fx svinekød.

Nydes ved 7-9 grader.

 

Tør riesling i den fyldige ende med hele 14 % alkohol. Sidstnævnte kommer dog ingenlunde negativt til udtryk. Der er tale om en balanceret vin med stor koncentration og fuldmodne noter af fersken, appelsinskal, kamille og et strejf af hvid peber og flintesten. I munden er den intens og kraftfuld med stor koncentration, samtidig med at der er masser af finesse og elegance. Syren er markant og samtidig nydeligt integreret, således at vinen fremstår meget harmonisk og balanceret; en flot riesling, som vil gå godt til intense retter med svampe, ost og kylling med sprødt skind”. 

LEVERANDØRENS BESKRIVELSE

PRIS V. 1 FL. DKK 305 ,-

PRIS V. 6 FL. DKK 274 ,-

Kun 4 tilbage på lager

2019 SONNENBERG Riesling GG, Weingut Siegrist

RELATEREDE PRODUKTER

HØJSTEEN VIN LOGO

BEKRÆFT DIN ALDER

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.