WEINGUT PHILIPPS-ECKSTEIN

kLASSISKE VINE FRA MOSEL

Vingården Philipps Eckstein ligger højt over Mosel i den lille by Graach-Schäferei, mellem Bernkastel-Kues og Traben-Trabach, det bedste vinområde i Mosel. Patrick Pilipps overtog vingården efter sine forældre i 1997, og siden er det kun gået fremad.

Vingården råder over 7 ha. Vinmarker hvor der fortrinsvis dyrkes riesling men også lidt spätburgunder, markerne er fordelt over de bedste områder i Graach, Bernkastel og Zeltingen. Her er det markerne Graacher Himmelreich, Graacher Domprobst, Bernkastler Lay og Zeltinger Sonnenuhr.

Patrick har gennem årene arbejdet hårdt med at højne kvaliteten i både marker og i kælderen, hvilket har kastet en del udmærkelser af sig bl.a. åres vinbonde samt medlemskab af Bernkastler Ring, sammenslutning af de 40 bedste vinbønder i Mosel.

I kælderen sker der selvfølgelig også løbende forbedringer for at højne kvaliteten, for at give mere frugtkarakter og friskhed til vinen bliver de fleste vine gæret ved lave temperaturer.

SE SORTIMENT

HØJSTEEN VIN LOGO

BEKRÆFT DIN ALDER

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.